Previous
Next

Природни производи создадени користејќи нанотехнологија со сребрени јони

Колоид произведува и развива производи базирани на сребрени јони користејќи софистицирана нанотехнологија. Тоа е најнапредната технологија достапна денес и најсовремената технологија на иднината, воведувајќи во доменот на атомите, нано димензијата, што е милионити дел од метарот, до процесот на создавање и дизајнирање на нови материјали. Користејќи атомска прецизност, без никакви микро-несовршености, дизајниравме палета на производи со завидни квалитети, што ѝ припаѓаат на генерацијата на смарт производи!

Нашите производи, осмислени и изработени со користење на најсовремени природни материјали – состојки, создадени за медицински и козметички/естетски цели, содржат нано сребрени честички, што обезбедуваат поголема ефективна активна површина во однос на стандардните честички, и со тоа ја зголемуваат реактивноста и ефикасноста на одредени хемиски елементи.

Брендот Колоид е на пазарот од 2007 година, со цел на клиентите да им обебеди производи со највисок квалитет по пристапни цени. Целиот асортиман на производи промовира активни компоненти со највисоки стандарди, што служат за постигнување рамнотежа помеѓу убавината и здравјето.

Ставаме посебен акцент на обезбедување квалитет на секој производ. Поседуваме и работиме во согласност со меѓунардно признаена сертификација за стандардите ISO 9001 и HCCP.

Иднината е тука – нанотехнологијата го менува светот!

Нема продукти во Кошничката.